avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit srl
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit srl

buna ziua.vreau sa imi fac un credit la un srl dar contractu de credit mie trimis prin cureriat si daca sunt de acord il semnez si il trimit inapoi daca nu ...nu il trimit logic,dar intrebarea mea este daca eu trimit contractu semnat si ei nu imi dau bani si logic ca ar veni ca am de platit creditu dar daca nu imi dau bani pot sa depun plangere la politie si sa ii dau in judecata pt frauda?si am posibilitatea sa nu mai platesc rata daca ei nu imi livreaza bani si nu platesc dar contractu ii semnat
ale2012 a scris:

nu il trimit logic...daca eu trimit contractu semnat si ei nu imi dau bani si logic ca ar veni ca am de platit creditu dar daca nu imi dau bani...
am posibilitatea sa nu mai platesc rata daca ei nu imi livreaza bani si nu platesc dar contractu ii semnat

daca ei nu va livreaza bani, aveti posibilitatea, logic, sa nu le livrati nici dvs lor (rata (parte) din bani).

Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
lee_vue, utilizator
si daca ei ma dau in judecata sau stiu si eu ma executa silit pt nimica?se poate asa cv?
Cand vine curierul sa vina si cu banii :)
ale2012 intrebarea mea este daca eu trimit contractu semnat si ei nu imi dau bani si logic ca ar veni ca am de platit creditu

conf. contract aveti, desigur, si posibilitatea sa le livrati, acolo, niste rate (cat mai multe), chiar daca ei nu v-au livrat banii, ca va e mai usor dupa aia.
e f riscant sa semnati contracte si sa nu aveti garantia ca e respectat din cealalta parte. Atentie si la costuri ascunse.

Alte discuții în legătură

Neplata ratei la imprumut valentin_matei2003 valentin_matei2003 buna ziua o mica intrebare am si eu ,daca am o rata la un imprumut pe 5 ani la o anumita banca de credite in lei si am platit 2 ani si nu mai am serviciu nici ... (vezi toată discuția)
Prima casa 1 rambursare anticipata ContSters192354 ContSters192354 Am de un an de zile un credit prima casa si am ocazia sa rambursez acum anticipat o parte din credit. Luna trecuta cand m-am dus la banca (sucursala unde am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicolae Suta Nicolae Suta Va rog sa-mi spuna cineva daca printr-un BO avalizat eliberat pentru credit pe firma poate sa-mi execute silit apartamentul care are ipoteca de rang 1 in ... (vezi toată discuția)