avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contract after school
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contract after school

Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate includeintr-un contract de prestari servicii intre o asociatie si un cadru didactic (care are PFA) , ore de voluntariat.
De ex. 2 ore platite si 2 ore de voluntariat/zi.
Multumesc
Buna ziua, pentru orele de voluntariat puteti incheia un contract de voluntariat intre asociatie si cadrul didactic.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe, impozite existente in cazul onorariilor, platilor etc. OEniko OEniko Buna ziua! Doresc sa va intreb daca exista un cadru legal pentru ca o asociatie sa colaboreze cu o anumita persoana (spre exemplu un cadru didactic), care ... (vezi toată discuția)
Existenta onorariilor, platilor etc.? OEniko OEniko Buna ziua! Doresc sa va intreb daca exista un cadru legal pentru ca o asociatie sa colaboreze cu o anumita persoana (spre exemplu un cadru didactic), care ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)