Buna ziua. Doresc sa ma inscriu ca agent la o firma care promite consumatorilor de energie preturi mai mici la facturile de gaz si energie electrica.Ma ingrijoreaza modul de dezvoltare al firmei respective ,de tip piramidal. Vreau sa stiu daca functioneaza legal si nu implica riscuri penale si daca eu,fiind administrator PFA,trebuie sa declar veniturile obtinute ca agent. Va multumesc!
Contractele dintre clienti si firma ar trebui sa va spuna daca activitatea lor poate fi una ilegala: informatiile trebuie sa fie clare, scrise in limbaj inteligibil oamenilor fara studii economice si mai ales sa nu ceara bani in avans. Daca aveti semne de intrebare mai bine stati departe de ei.
Din putinele amanunte pe care le dati indoielile dvs. par sa fie indreptatite, poate n-ar fi rau sa atrageti atentia autoritatilor asupra lor macar printr-o sesizare anonima. Tinand cont de efectele pe care le-ar putea avea o astfel de activitate cred ca ar fi luata in considerare chiar daca este nesemnata.
Chitanta
Barby1996
Un SRL cu activitate principala constructii civile, care construieste pentru persoane fizice, cu contract incheiat intre SRL si persoana fizica, dupa ... (vezi toată discuția)