avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incetare calitate coasigurat prin depunedere dosar de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incetare calitate coasigurat prin depunedere dosar de pensionare

buan ziua!
o persoana beneficiaza de calitatea de coasigurat, asigurat fiind sotul acesteia. la data de 1 iulie 2014 si-a depuns dosarul pentru pensionare (limita de varsta). pana la data de 08.10.2014 nu a primit decizia de pensionare.
cu ce data trebuie sau trebuia sa fie anuntat angajatorul de catre angajat ca inceteaza calitatea de coasigurat a sotiei?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia si de concediu medical platit si de plata pensiei pentru limita de varsta? grecuecaterina26 grecuecaterina26 M-am pensionat pentru limita de varsta conform art.58 din legea 263/2010 Art. 58 - “Persoanele care au realizat un stagiu de cotizare în condiții de ... (vezi toată discuția)
Coasigurat cristinaelena23 cristinaelena23 Buna dimineata, Am urmatoarea situatie: Unui angajat i-a decedat un parinte pensionar in ianuarie. Celalalt parinte nu mai era angajat(si nici pensionar) ... (vezi toată discuția)
Dilemă decizie pensionare Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: Pe data de 18.12.2023 am depus dosarul de pensionare pt limita de varsta la casa de pensii iar pe ... (vezi toată discuția)