avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare arhiva societate comerciala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare arhiva societate comerciala

Buna ziua,

Societatea la care care lucrez a preluat Intreprinderea de Valorificare a Plantelor si Cerealelor si implicit arhiva acestei. Putem preda aceasta arhiva catre Arhivele Nationale sau catre un operator comercial? Momentan ne ocupam si cu eliberarea adeverintelor de vechime pentru fostii angajati si am dori sa nu ne mai ocupam de acest aspect. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 8 Octombrie 2014
Puteti preda arhiva unui operator economic autorizat in prestarea de servicii arhivistice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj incompleta MihaelaVlad10 MihaelaVlad10 o persoana a lucrat la o societate timp de doi ani, apoi a lucrat la o alta societate care l-a trimis in somaj. la a doua societate nu are un an complet, asa ... (vezi toată discuția)
Predare arhiva mary2015 mary2015 Buna ziua ! Exista posibilitatea predarii statelor de plata (a arhivei unei societati comerciale infiintata in 1965 ) , unei societati ... (vezi toată discuția)
Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)