Cat timp trebuie pastrate fisele de protectie a muncii?Am avut contract pe perioada determinata si nu mi s-a facut protectia muncii , nu am semnat nici o fisa.In timpul acestui contract am avut un accident de munca pe care l-am declarat eu si nu firma cum ar fi trebuit.La verificarea ITM cu doua zile dupa expirarea contractului nu a mai gasit nici o fisa.
Conform Normelor metodologice de aplicare a legii 319/2006, Fisa se pastreaza pe toata perioada existentei relatiei contractuale. La doua zile dupa expirrea contractului era normal sa nu mai gasiti Fisa.
@elisabeta05 mentionati: "....Am avut contract pe perioada determinata si nu mi s-a facut protectia muncii , nu am semnat nici o fisa. ....".
Daca nu vi s-a intocmit o fisa individuala de instruire in domeniul ssm, firma nici nu avea ce sa pastreze.
In declaratia dvs. data inspectorului ITM trebuia sa mentionati acest lucru. Firma va primi o amenda contraventionala si pentru lipsa de instruire si neintocmire fisa de instruire individuala ssm.