avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism

Am cumparat un autoturism prin licitatie in urma lichidarii activelor unei s.r.l.
As vrea sa o vind fara a o inmatricula si inregistra pe numele meu.
Se poate face asa ceva sau trebuie sa o inmatriculez/inregistrez pe numele meu si abia dupa aceasta sa o vind?
Cel mai recent răspuns: tiberiussly , utilizator 14:32, 10 Octombrie 2014
In situatia in care sunteti adjudecatarul bunului mobil ,pe cale de consecinta a -ti devenit proprietarul acestuia si conform dispozitii in vigoare aveti obligatia sa finalizati procedura de inmatriculare auto in termen de 30 de zile
Va multumesc pentru raspuns.
Dupa cum ma asteptam nici bine nu am inceput procedura de inscriere ca am si dat de faimoasa birocratie romaneasca.
Cei de la Primarie imi spun ca vinzatorul trebuie sa depuna o declaratie de impunere auto impreuna cu copia dupa PV de adjudecare a autoturismului in vederea recalcularii impozitului auto fiindca la Primarie figureaza cu impozit restant.Acum ei par sa aiba dreptate fiindca procedura de insolventa a inceput fara a exista datorii catre Primarie in ceea ce priveste autoturismul astfel ca ei nu au fost notificati.
Intrebarile mele sunt:
-va mai trebui sa achite firma de la care am cumparat masina impozit auto dupa momentul intrarii in insolventa si pina la lichidare?
-pe baza PV de adjudecare a autoturismului se poate face cererea de radiere si de scoatere din evidenta taxelor locale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ex corp delict. MihaiRoman MihaiRoman Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Am o masina inmatriculata in tara X cumparata la o licitatie din tara Y, (masina ex corp delict, ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)