avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model cerere de transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model cerere de transfer

Bună ziua!
Vă rog să mă ajutaţi cu un model de cerere de transfer;
În fapt: lucrez ca funcţionar public şi cu acordul părţilor am fost transferat la o altă unitate.
Vă mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 10 Octombrie 2014
Nu este un model anume. Formulati o cerere obisnuita, in care va treceti toate datele de identificare ( CI, domiciliul, CNP, loc de munca) prin care solicitati transferul la unitatea respectiva.
Transferul este in interes de serviciu sau la cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public in interes de serviciu Nagy Zsolt Istvan Nagy Zsolt Istvan buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat in interes de ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar la cerere Biara Biara buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat, acestei cereri? ... (vezi toată discuția)