avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanția materialului de tehnica dentara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanția materialului de tehnica dentara

Daca mi s a făcut o lucrare ceramica cu zirconiu pe implanturi,trebuie sa mi se elibereze certificarea materialului folosit,precum si garantarea acestuia,precum si a implantelor?sau ce spune legea in direcția asta?ce acte ,din p.d.v al legii,trebuie doctorul sa mi dea,daca a efectuat implanturi dentare+lucrare zirconiu-ceramica?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Avulsia traumatica a incisivilor superiori este sau nu slutire? cristalina cristalina Buna ziua! As vrea sa ma indrumati cu sfaturile dvs in urmatoarea speta:in urma unei agresiuni fizice partea vatamata a suferit de avulsie traumatica a ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune: medicul implantolog refuză să-mi dea elementele componente ale implanturilor achitate integral în avans, însă fără dovada plății Gina Melinte Gina Melinte Am făcut Implanturi la un cabinet stomatologic din bucurești,am achitat în avans toată suma cerută în bază unui deviz,nu am primit nimic la suna ... (vezi toată discuția)