avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Taxa cursuri fara eliberare de chitanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Taxa cursuri fara eliberare de chitanta

cine greseste si ce trebuie sa fac eu . urmez cursuri oammr , ptr puncte anuale in vederea vizarii certificatului de libera practica( 2 sau 3 cursuri pe an),conform legii virez 1% lunar din venit, totul ok, intrebarea este: la sfirsitul fiecarui curs profesorul pretinde 20 lei fara sa ofere chitanta ptr acesti bani ( sunt cam 40 de cursanti in sala) . este normal sa nu primim chitanta ? ce trebuie facut ?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:25, 10 Octombrie 2014
Buna seara,
Nu este normal sa nu primiti chitanta.
Faceti o sesizare la Administratia Finantelor Publice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de formare profesionala in particular - "fisa de inscriere" sau "contract"? Cristi_CN Cristi_CN Buna ziua! M-am inscris de aprox. 2 saptamani la un curs de operator calculator efectuat de catre o societate cu raspundere limitata (SRL). Pentru anumite ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)