Buna seara ..Sora mea era casatorita in 2004 cand parinti mei au facut un contract de intretinere ptr casa si teren..Ca dupa moartea lor sa intre in posesia casei.. Problema este asa acum ..Mama doreste sa desfinteze acest contract dar este ingreunata de fostul sot al sorei de care sora a divortat in 2009 ..Sora mea si fostul cumnat nu au locuit niciodata cu mama si nici nu au ajutat cu nimic ..Dar fostul ginere sa ridicat cu pretentii financiare asupra imobilului ptr ca el a fost timp de 5 ani casatorit cu sora mea ..Contractul a fost facut doar sorei mele ..dar totusi este specificat in contract ca sora mea era casatorita cu numitul ..xx..Cum se poate rezolva cel mai repede ..
contractul poate fi desfiintat pt nerespectarea clauzei de intretinere. fostul sot n-are decat...sa se ridice cu pretentii, depinde de cat de vechi sunt si daca le poate proba...
Procesul a inceput deja din martie anul curent si prin diferite tertipuri au ajuns la al 6 termen ..nu a reusit sa demonstreze nimic pana acum ..Intrebarea este ptr ca batrana este in varsta si cat ar putea pacali cu diferite motive ....exemplu ..scutire medicala ..studiere dosar s-au motive de posta ca nu au ajuns citatia la unul din martori...Se poate prelungi asa la nesfarsit cumva ..mentionez ca fetele lui sunt grefiere la acea judecatorie ..
Revin cu un mesaj la subiectul de mai sus mentionat si doresc un sfat daca se poate ..In acest proces sunt implicate doua grefiere care sunt surori si plimba dosarul unde vor ele ..Acum dosarul este la curtea de apel Bucuresti si sunt ameninta ca au relatii si ca ii vor luat totul bunici lor care lea crescut si le-a dat o educatie ..acum vor sa o lase pe drumuri pe mama si bunica lor..Chiar nu se poate ca cineva sa judece si drept si fara sa tine cont ca nepoatele sunt colege cu judecatori..