avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale convocare AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

convocare AGA

Cum trebuie formulata o scrisoare oficiala de convocare AGA a unui SRL cu 3 asociati, unul fiind si administrator, avand ca subiecte de discutie demisia din functie a administratorului si solicitarea sa ca si asociat sa se aleaga intre inchiderea firmei sau cesionarea partilor sale sociale catre ceilalti 2 asociati, avand ca scop final retragerea completa a acestuia din firma?
Cel mai recent răspuns: Costin25 , utilizator 14:38, 7 Mai 2015
Nu este o formula consacrata, detalii regasiti in legea 31 din 1990.
Poate va ajuta un model "timid" de CONVOCATOR:

ANTET SOCIETATE
Nr. ____/ _________

Catre,
Dl _________
Dl _________

CONVOCATOR

Subsemnatul ________, domiciliat în ____, identificat cu _____, în calitate de administrator al subscrisei societatea comercială ____ S.R.L., persoană juridică română cu sediul în ___ înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul ____ sub nr. J _____, cod unic de înregistrare fiscală _____, convocam AGA care va avea loc la data de ____, la ora ____, la sediul societatii, cu urmatoarea ordine de zi:

1____
2____
3____

Data,
Semnatura,
Convocatorul AGA se inregistreaza la registrul comertului? Sau care e procedura oficiala? Stiu ca se trimite prin scisoare recomandata, dar trebuie si inregistrat undeva?
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2015
Costin25, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare sau demisie din postura de asociat/administrator de srl? Trasor Media Trasor Media As dori sa renunt, pe cale amiabila, la tot ce tine de participarea mea la un srl unde sunt asociat/administrator, cu inca doua persoane. Din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana srl Eugenia04 Eugenia04 Buna seara Detin un SRL in care suntem 2 asociati si am decis sa inchidem firma, fara lichidator, neavand nici un fel de active si pasive (am discutat cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga de dizolvare societate comerciala (srl) Herra_ Herra_ Va rog sa-mi spuneti daca aceasta hotarare este buna, sau daca trebuie inserate alte articole. Va multumesc mult! Corina ... (vezi toată discuția)