avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea pensiei
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea pensiei

Buna ziua, sunt pensionara, varsta peste 70 ani, vaduva, persoana cu dizabilitati, am garantat cu bunurile mele la firma baiatului, firma s-a falimentat, am avut o executare si a mai venit una, ce pot face ca din pensie sa mi se retina doar 1/3 ? Cu retinerea unei jumatati nu mai am cu ce trai, doctoriile costa enorm si utilitatile la fel. Va rog, poate imi spuneti ceva despre o solutie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:48, 3 Iunie 2019
Despre pensie am citit aici. Multumesc.
Unde ar trebui sa scriu pentru a putea recupera unei jumatati din indemnizatie ce mi-a fost retinuta de casa e pensii, si care, probabil, au virat-o la executor/banca. Daca trebue sa fac actiune prin tribunal o fi costand mult ? Va rog sa imi spuneti cum sa fac ca nu stiu. Multumesc
Despre ce INDEMNIZAȚIE vorbiți`? Care instituție vă plătește indemnizație`?

Păi dacă reținerea a procesat-o BANCA, banii au ajuns la executor, nu mai aveți treabă cu instituția plătitoare.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de boala DanyD DanyD Poate fi urmarita silit pensia de boala? (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara bia24 bia24 banca poate pune propire pe pensia alimentara a copilului? (vezi toată discuția)
Retineri pensie Eva_56 Eva_56 Am un contract de leasing. Banca a hotarit sa ma ececute silit. Mi-a trimis poprire la casa de pensii dar si la banca unde am deschis un cont pentru a incasa ... (vezi toată discuția)