avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptii internationale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptii internationale

buna am o mare problema ,locuiesc in Germania eu sint cetatean Roman sotul cetatean grec si dorim sa adoptam din Romania un copil sau 2 .am fost evaluati aici de catre autoritatea statului german actele au fost trimise din Germania la Bucuresti la ORA si acum incepe marea mea problema ,sotul meu este nascut in Germania pe certificatul lui de nastere este trecut cu prenumele de wassilios si certificatul de casatorie ,in toate celalalte acte permis conducere ,pasaport casa de asigurarii este trecut in loc de wassilios este Vasilios ,ei problema este ca cei de la adoptii imi trimit dosarul inapoi pe Motiv ca sint doua nume diferite #-o legal worbim au dreptul .?actele expira in decembrie si m-au costat 1 an DE NERVII si destui banii in rest dosarul este komplet :sorry:nu stiu ce sa fac si cum sa fac bine va rog sa ma ajuta ti cu un raspuns ar fii o solutie angajarea unui avocat in tara-bucuresti
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:53, 14 Octombrie 2014
nu este nimeni care sa ma ajute cu un raspuns ??? poate un dosar de adoptie sa fie respins -trimis inapoi pe Motiv ca prenumele sotului este scris diferit in 2 acte in loc de wassileos -vasilis
Nu e respins, insa trebuie sa rezolvati acele erori..nu vi se pare firesc ? Cine il adopta, wassilios, sau vasilis ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport romanesc mitache54 mitache54 Va rog sa ma ajuta-ti! Sunt cetatean roman Violetta Mitache(pasaportul si buletinul romanesc mi sa expirat demult, am numai certificatul de nastere romanesc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui din certificatul de nastere iondragomir iondragomir Buna ziua. Am o fiica plecata in Germania de 8 ani.A plecat cu bursa de studii si a ramas angajata acolo.In certificatul de nastere are prenumele Anca ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean italian si unul din filipine mauroghiglia mauroghiglia Buna ziua. Astazi am fost la \"Casa de Casatorii\" sectorului 6 Bucuresti si mi s-a spus ceva neclar. Angajata de la primarie inainte a spus ca \"acest lucru ... (vezi toată discuția)