avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept salarial

In data de 1.10.2010 am fost transferat la politie ,mutat in interes de serviciu prin dispozitie din 1.10.2010, am facut raport pentru decontarea cheltuielilor de transport cu masina personala si mi s-a aprobat pana prin vara anului 2011 cand am fost pus sa fac raport ca distanta dintre caransebes si resita este de 55 km dus-intors ,mentionez ca distanta reala este de 45 km un singur drum...Dupa o perioada mi s-a decontat la nivel de tren fara sa fiu anuntat ..la inceputul fiecarui an am facut raport catre inspectorul sef privind decontarea cheltuielilor cu masina care a fost aprobat dar plata s-a facut la nivel de tren ...La inceputul lunii mai a acestui an,mai précis in 12 .05.2014 am depus un raport conform ordinului MAI 51 si dupa analiza lui am fost informat in data de 27.08.2014 ca transportul imi este aprobat cu mijloacele de transport in comun .....dar pana la data cand am fost instiintat nu am mai primit nici un fel de plata pt decontarea cheltuielilor de transport....am mai fost neindreptatit si prin faptul ca fac naveta impreuna cu un coleg pe aceeasi ruta ,acelasi orar si lui I-a fost aprobat cu masina personala si mie cu transportul in comun....ce pot face si cum pot ataca din punct de vedere legal aceasta situatie si in baza carei lege prin care sa dispara aceasta discriminare?
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
necro30lc, utilizator

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)