buna ziua . am primit citatie sa depun intampinare la recurs , am dus plicul avocatului , iar acesta a depus o intampinare dar nu a semnat-o ca avocat . cand l-am intrebat de ce nu apare semnatura dumnealui mi-a spus ca nu am negociat sa ma reprezinte si la recurs . ce mi se va intampla in aceasta situatie , pot cere penalizarea avocatului pt lipsa de informare ? ce vina am eu daca nu mi-a solicitat nimic , eu crezand ca in 3000 lei dati la fond pt un partaj terminat la primul termen cu o tranzactie ma va reprezenta si la recurs ? pe intampinare nu apare semnatura mea iar eu am iesit din termen pt a depune alta intampinare, ce mai pot face pt ca m-am certat cu av ?
in urma tranzactiei , instanta ne-a obligat sa platim taxa jud de timbru de care am fost scutite amandoua adica recl si parata , conf art 18 din OUG 51/2008 adica taxele au fost inversate si asta a nemultumit-o.
ESTE CORECT CE SPUNETI DUMNEAVOASTRA , DAR MAI CORECT ERA SA-MI SPUNA SI MIE CA TREBUIE SEMNAT ALT CONTRACT . DANSUL MI-A FACUT O INTAMPINARE PT RECURS NESEMNATA DE AVOCATSI A DUS-O LA TRIBUNAL. . SE VA TINE CONT DE FAPTUL CA DUPA NOUL COD TREBUIE SEMNATURA UNUI AVOCAT ? IMI POATE FI RESPINSA INTAMPINAREA NESEMNATA DE AVOCAT ?