Buna ziua,
Pana la urma dupa cum am vazut cu totii dnul Ponta a marit alocatiile celor mai saraci 500000 copii. De ce se maresc doar aceste alocatii, ceilalti copii ce au? Din acest motiv as vrea sa va intreb ce as putea face pentu a lupta pentru drepturile copiilor mei, care sint discriminati ca nu sint tigani, si ca parintii lor muncesc si platesc taxele la stat. Unde trebuie sa ma adresez pentru discriminare si care sint pasii de urmat.
Va multumesc.
Cu respectul a celor ce au intradevar nevoie de aceasta protectie sociala ,din nefericire ,cunosc atitea cazuri in care copii mei aveau atit de putine resurse si bani de buzunar (fiind de familie sa spunem care nu intra in protectia sociala )fata de cei ce aveau de exemplu 180lei alocatie la scola pentru a fi copil cu un singur parinte si care erau banii de buzunar .Nu sunt de acord ,de multe ori as fi vrut sa fiu si eu in aceasta categorie ,este injust
D-na ministru a spus ca "dubleaza alocatiile"pentru acesti copii....Mie mi se pare ca este doar praf in ochi... ca sa poata face acesta crestere fara sa se agite nimeni. Pentru ca alocatia de sprijin este pentru familie din cate am inteles si alocatia pentru copii e altceva. Ea a spus ca dubleaza alocatiile...dvs ce intelegeti prin aceasta? Pentru alocatia de sprijin nu este doar 42 de ron....