avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Marire alocatii copii discriminatoriu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Marire alocatii copii discriminatoriu

Buna ziua,
Pana la urma dupa cum am vazut cu totii dnul Ponta a marit alocatiile celor mai saraci 500000 copii. De ce se maresc doar aceste alocatii, ceilalti copii ce au? Din acest motiv as vrea sa va intreb ce as putea face pentu a lupta pentru drepturile copiilor mei, care sint discriminati ca nu sint tigani, si ca parintii lor muncesc si platesc taxele la stat. Unde trebuie sa ma adresez pentru discriminare si care sint pasii de urmat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:52, 20 Octombrie 2014
Rovana Plumb: "am considerat ca este uman, ca este normal"...
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
tarkan, utilizator
Cu respectul a celor ce au intradevar nevoie de aceasta protectie sociala ,din nefericire ,cunosc atitea cazuri in care copii mei aveau atit de putine resurse si bani de buzunar (fiind de familie sa spunem care nu intra in protectia sociala )fata de cei ce aveau de exemplu 180lei alocatie la scola pentru a fi copil cu un singur parinte si care erau banii de buzunar .Nu sunt de acord ,de multe ori as fi vrut sa fiu si eu in aceasta categorie ,este injust
D-na ministru a spus ca "dubleaza alocatiile"pentru acesti copii....Mie mi se pare ca este doar praf in ochi... ca sa poata face acesta crestere fara sa se agite nimeni. Pentru ca alocatia de sprijin este pentru familie din cate am inteles si alocatia pentru copii e altceva. Ea a spus ca dubleaza alocatiile...dvs ce intelegeti prin aceasta? Pentru alocatia de sprijin nu este doar 42 de ron....
eu cred ca (din obisnuinta) nu stie despre ce vorbeste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce alocatii se maresc adita100a adita100a am vb cu cei de la alocatii,si au zis ca nu se maresc la toti copiii? au mintit ...? stie cineva mai multe (vezi toată discuția)
Ajutor pentru copii marmotzica81 marmotzica81 Buna seara.Am vazut ca din anul 2015\\"se vor majora\\"#-oalocatiile copiilor.Aveti idee cat le va oferi statul copiilor? (vezi toată discuția)
Venitul minim garantat vasyviasu vasyviasu De ce alocatia de stat pt. copii se considera venit al familiei la stabilirea drepturilor privind venitul minim garantat, daca curtea constitutionala a hotarat ... (vezi toată discuția)