avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... legislatie fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

legislatie fonduri europene

Sunt inscrisa la un curs gratuit prin POSDRU fonduri europene pentru someri sau persoane fara loc de munca. Vreau sa stiu daca in timpul acestui curs te poti angaja. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:54, 19 Octombrie 2014
Trebuie sa vorbiti cu firma care asigura cursurile de formare profesionala. Inscrierea la cursuri s-a facut inainte de angajare? Puteti beneficia de curs in continuare, chiar daca va veti angaja. Apartineti grupului tinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri europene carabetdoina carabetdoina Am intentia de a ma inscrie la un curs de resurse umane finantat din fonduri europene.Problema mea este urmatoarea: fiind somera am urmat si absolvit un curs ... (vezi toată discuția)
plata cursuri gratuite anofm diana45 diana45 Buna ziua, Daca incepi un curs care este gratuit pt persoanele aflate in cautarea de loc de munca, dar dupa o perioada te angajezi ( cat timp inca faci ... (vezi toată discuția)