am o problema un pic urgenta, daca exista cineva sa imi dea un raspuns , si anume,
am fost in ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, am reluat activitatea cand a facut copilul 1 an si 11 luni, respectiv pe data de 21 septembrie ....copilul fiind bolnav nu am putut relua activ, de la societatea ma trecut in concediu fara plata , intre timp medicul mia spus ca pot beneficia de prelungirea concediului de crestere copil pana la vartsa de 3 ani, urmand ca pe data de 23 octombruie sa mi se elibereze acest certificat de handicap, intrebarile mele sunt:
1. mai pot beneficia de prelungirea cic daca eu am revenit la 1 an si 11 luni, iar acum sunt in concediu fara plata ??.
2. copilul face 2 ani pe data de 21.10.2014 , iar cetificatul de handicap il voi luat pe 23.10, mai pot face ceva ? mai pot depune cerere atunci cand am certificatul?
va multumesc mult si astept un raspuns cat mai urgent .
toate bune !
1. Incepand cu data emiterii certificatului de handicap pentru copil veti putea reintra in concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 3 ani.
2. - Faceti o cerere catre angajator prin care solicitati suspendarea contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC.
- Anexati la cerere o copie dupa certificatul de nastere a copilului si o copie dupa certificatul de handicap.
3. Cu o copie dupa decizia de suspendare a CIM si o copie dupa certificatul de handicap al copilului mergeti la Primarie si solicitati repunerea in plata a indemnizatiei pentru CCC pana la varsta de 3 ani.
Ccc pana la 3 ani
dyadya80
Am nascut pe 24 noiembrie 2013 si sunt in concediul de crestere copil pana la 2 ani insa la sfatul medicului de familie am inteles ca pot prelungi acest ... (vezi toată discuția)