avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aparitie
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aparitie

A aparut cartea "Infractiuni privind comertul electronic", Madalina Sauca, Ed. Mirton, Timisoara, 2005,

o carte destinata in special juristilor dar si celor care doresc sa cunoasca si sa inteleaga "comertul electronic", domeniile utilizate in comertul electronic, infractiunile in legatura cu emiterea si utilizarea instrumentelor de plata electronica, cu utilizarea datelor de identificare pentru efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos etc.

Alexandru V.
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 02:03, 19 Decembrie 2006
nu imi p[uteti trimite o adresa la care se poate comanda cartea?
Va multumesc
Asta s-ar putea sa va fie de ajutor [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se vor obosi sa ma caute? ccfraud ccfraud Am cumparat de la un hacker dupa mIRC doua carduri bancare furate. Doar datele, nu si cardurile fizice. Mi-am incarcat contul la Cosmote, mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa stie un avocat it? Admin Admin Care credeti ca sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie un avocat care face consultanta pentru firmele din industria IT? A. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna. steli100 steli100 art. 27 alin.1 din Legea 365/2002 cu aplic. art. 75 lit.c C.p. si art. 33 lit.a C.p ce inseamna toate acestea ? multumesc anticipat. (vezi toată discuția)