avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate gr 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate gr 2

Sunt pensionata pe caz de boala cu grad de invaliditate de gradul 2.
Pot avea PFA?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:24, 19 Octombrie 2014
1. Un pensionar de invaliditate gr. II si-a pierdut in totalitate capacitatea de a munci deci nu poate cumula pensia de invaliditate cu un venit profesional (cum ar fi acela din activitatea de PFA).

2. Parerea mea este ca legea a ramas in urma, un pensionare de invaliditate gr. II nu poate munci fizic dar poate munci intelectual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie proprietari lilianadani lilianadani noul presedinte ales al asociatiei de proprietari este pensionat pe caz de boala gr.2 si are o remunerare neta de 300 lei. exista vreo incompatibilitate intre ... (vezi toată discuția)
Pensie boala+angajare la stat ionelachirvase ionelachirvase daca tatal meu este pensionat pe caz de boala se poate sa-i facem angajare ca insotitor pt o persoana cu handicap locomotor? multumesc (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala nicolas25 nicolas25 Sunt pensionat pe caz de boala gr. 2 ( lucru ce nu-mi permite sa lucrez). Cum as putea lucra fara să-mi afecteze pensia si fara sa renunt la ea? Prin ... (vezi toată discuția)