avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perioada de recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perioada de recurs

dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a putea face recurs in timpul stabilit de lege,si daca aceasta perioada se calculeaza din ziua in care am primit sentinta acasa
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 09:33, 2 Iunie 2009
Termenul de recurs curge de la data cand primiti hotararea acasa. Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicare.
Depinde pe ce v-ati judecat.
Ar fi bine sa precizati.
este vorba de pretentii ptr daune materiale produse de inundatii repetate de catre vecinul meu de sus
Hotararea o gasiti la dosarul cauzei daca a fost redactata.
Termenul de recurs pare sa fie de la comunicarea hotararii din ceea ce ziceti.
sentinta o gasiti pe portal just, iar perioada de recurs incepe de la data comunicarii hotararii.

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)