avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere carte de munca

Buna ziua,
În anul 1990, cand aveam deja 25 de ani de muncă, m-am ,,suparat” pe seful meu si nu m-am mai dus la muncă. Acum, cand am vrut sa depun dosarul de pensionare am constatat că carnetul de muncă nu este inchis. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine trebuie sa imi imchida cartea de muncă?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 20 Octombrie 2014
Trebuie sa aflati unde se afla arhiva societatii si sa solicitati o adeverinta din care sa reiasa activitatea dvs.
Inscrierea nu mai poate nimeni sa o faca, dar adeverinta tine locul inscrierii.
Va multumesc pt raspuns dar am facut nenumarate demersuri insa arhiva este de negasit.
Despre ce societatea este vorba ?
I.E.E.L.I.F Oradea
Va puteti adresa si la :
Direcţia Judeţeană Bihor a Arhivelor Naţionale
Şef serviciu: Dr. Petru-Bujorel DULGĂU
Adresa: Oradea, Piaţa Independenţei nr. 39, cod 410076, jud. Bihor
Telefon: 0259/413876
E-mail: bihor.an@mai.gov.ro
Program Sala de studiu: Luni-Joi: 8.30-15.30
Program Relaţii cu publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30
Audienţe şef serviciu: Luni, Joi: 12.30-14.30

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Manucci Manucci Eu si sotia mea am fost angajati ai firmei IPPA Bucuresti (b-dul Magheru) pina la sfirsitul anului 1989. La plearea noastra, cartile de munca au ramas la ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)