avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectare prevederi legea 10/2001
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectare prevederi legea 10/2001

In prevederile legii 10/2001 se prevede ca actiunile trebuie sa ajunga la proprietar in cel mult 3 luni de la solicitarea cererii, ele ajungand dupa 4 luni si ceva, respectiv pe data de 27.07.2005. Aceasta data insemnand ca nu mai pot fi folosite pentru achizitionarea de actiuni la una din societatile listate de Ministerul Economiei si Comertului, data limita maxima a postei fiind de 25.07.2005. Ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Întrebări elementare despre s.r.l sunsray sunsray Doresc să înființez un S.R.L. însă sunt novice în acest domeniu, așa că am nevoie de câteva informații de baza înainte de a iniția vreo ... (vezi toată discuția)
Firme inactive tin spatiul social blocat. ce se poate face? MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Am achizitionat un apartament iar acum doresc sa schimb sediul social al firmei pe care o detin pe noua adresa. La aceasta adresa insa figureaza ... (vezi toată discuția)
Salut. pentru infiintare srl-d care e procedura? zorila adrian zorila adrian am si eu o intrebare?Daca imi deschid SRL D trebuie sa am neaparat proiect si care sunt pasi pe care trebuie sa i parcurg. (vezi toată discuția)