avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de handicap

Buna ziua,numele meu este Crecea Mirela,am 43 de ani si va rog frumos daca se poate sa fiu si eu lamurita si indrumata cum trebuie sa procedez in cazul meu! In anul 2013 luna iulie am fost diagnosticata cu neoplasm mamar malign grad 2,3,in acel moment nu era operabil deoarece era foarte agresiv,am urmat cura de chimioterapie pana in luna decembrie 2013,dupa care am fost trimisa de catre medicul oncolog la operatie!,m am operat,mi am depus un dosar pentru pensie de handicap,mi a fost respins pe motivul ca nu ma incadrez la pensie de handicap,cu toate ca eu dupa atatea luni sunt in incapacitate de munca,avand probleme cu mana dreapta!rugaminte mea este sa mi se spuna daca eu am dreptul sa redeschid un alt dosar si cum trebuie sa procedez! Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)