avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... AJUTOARE CALDURA 2014-2015
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

AJUTOARE CALDURA 2014-2015

buna ziua.
pentru sezonul de caldura 2014-2015, CUANTUMUL VENITULUI NET LUNAR /FAMILIE SAU MEMBRU FAMILIE SUB CARE SE ACORDA AJUTOARE INCALZIRE a ramas 786 ron/ membru in cadrul familiei si 1.082 ron/ persoana singura?????????? sau s-a schimbat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:21, 21 Octombrie 2014
Toate au ramas la fel, ca si anul trecut.
Dar atentie, cererile cam trebuiau depuse pana pe 20.10. 2014. La fel si celelalte conditii. Atentie, sa va declarati iahturile si ce mai aveti pe-acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariu net pt ajutor incalzire mariammm mariammm pe fluturasul de salariu apare rubrica venit net, iar la final rest plata(mai mic cu cca. 1oo ron decat venitul net). Pe adeverinta pt ajutor incalzire mi-a ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor social pentru caldura procesomanul procesomanul Nu am beneficiat pana acum de ajutor social pentru caldura iar din cifrele valorice din articolul prezentat pe avocat net nu inteleg mare lucru. Mai concret ... (vezi toată discuția)