avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ordonanta 49 din 2014
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ordonanta 49 din 2014

Daca am terminat Colegiul universitar pentru institutori, mai precis o forma de invatamant de scurta durata si am diploma de absolvire,iar in foaia matricola sunt specificate disciplinele psihologia varstelor si practica pedagogica, articolul 59 alineatul 3 din Ordonanta 49din 2014, imi suntrecunoscute studiile, modificandu-mi incadrarea pe post din institutor in profesor pentru invatamantul primar precum i salariul ?

Alte discuții în legătură

Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)
Institutor i sau institutor ii? lio07 lio07 Va scriu din partea unui grup de invatatori. In acest an am terminat fiecare dintre noi diferite facultati. Desi am dus toti adeverintele eliberate de catre ... (vezi toată discuția)