1. daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?2. daca actualul proprietar a cumparat masina in leasing si cand s-a terminat leasingul a ramas pe numele lui.e acum daca o cumpar eu si o trec pe numele meu ma platesc taxa?daca fac un contract de comodat cu el ce siguranta am eu ca omul dupa o perioada nu asi cere masina inapoi,sau dupa un timp statul raman renunta la taxa si voi renunta la acel comodat voi putea s-a transcriu pe mine linistit,daca ma intelegeti ce vreau sa zic.va multumesc tare mult
Taxa auto
maxsilviu
doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
maxsilviu
dar daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca ... (vezi toată discuția)