avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa prima inmatriculare

1. daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?2. daca actualul proprietar a cumparat masina in leasing si cand s-a terminat leasingul a ramas pe numele lui.e acum daca o cumpar eu si o trec pe numele meu ma platesc taxa?daca fac un contract de comodat cu el ce siguranta am eu ca omul dupa o perioada nu asi cere masina inapoi,sau dupa un timp statul raman renunta la taxa si voi renunta la acel comodat voi putea s-a transcriu pe mine linistit,daca ma intelegeti ce vreau sa zic.va multumesc tare mult

Alte discuții în legătură

Taxa auto maxsilviu maxsilviu doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto maxsilviu maxsilviu dar daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare sau contract de comodat? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna seara! Vreau sa imi cumpar o masina (dacia) inmatriculata in romania. Problema este ca nu pot sa o trec pe numele meu pt ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)