avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa auto,acum eu doresc sa o cumpar.intrebarea este.daca vreau s-o transcriu pe mine mai platesc taxa auto?s-au exista vreo modalitate de a o transcrie masina pe mine si sa evit platirea taxei auto?s-au vreo modalitate de circula cu ea vreo cateva luni in ideea de a da statul in judecata c-a sa o transcriu si sa nu mai platesc taxa?multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
maxsilviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: maxsilviu , utilizator 14:46, 17 Octombrie 2014

Daca o transcrieti trebuie sa platiti timbrul de mediu.
dar daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto IOANBRADEA IOANBRADEA Buna seara! Va rog sa ma lamuriti cu o situatie care i-mi este destul de neclara: Daca am cumparat o masina recent care a fost inmatriculata pentru prima ... (vezi toată discuția)
Reachitare taxa de inmatriculare dupa recarosare adi1618 adi1618 Buna ziua, Am o masina inmatriculata in 2008 cu taxa de inmatriculare valabila in acea perioada achitata. In 2012 am avut un accident si in urma acestuia, ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita de doua ori izabela 67 izabela 67 Am cumparat o masina fabricat in 2002,Euro 4.In anul 2006 a fost inmatriculat in tara. In 2008 s-a vandut si a fost inmatriculata pe numele doamnei de la care ... (vezi toată discuția)