avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reachitare taxa de inmatriculare dupa recarosare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reachitare taxa de inmatriculare dupa recarosare

Buna ziua,

Am o masina inmatriculata in 2008 cu taxa de inmatriculare valabila in acea perioada achitata. In 2012 am avut un accident si in urma acestuia, am fost nevoit sa recarosez masina. Recarosarea a fost in regula cu toate actele.
Intrebarea este acum, daca vreau sa transcriu masina, sunt sau nu nevoit sa platesc din nou timbrul de mediu? Un raspuns neoficial de la ANAF, ar fi ca trebuie platita taxa.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:33, 21 Iunie 2014
Adica cum ,,sa o transcrieti" ? Vreti sa o vindeti? In ce an a fost introdus autoturismul in tara? Ce taxa de inmatriculare s-a platit si cand? Nu cumva e vorba de taxa vamala?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto maxsilviu maxsilviu doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)