avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare autorizatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare autorizatie

cineva a inregistrat o cerere prin care solicita primariei anularea autorizatiei care are ca activitate principala comercializarea de produse alimentare preambalate, bauturi alocoolice si racoritoare, tigari cafea etc. Autorizatia a fost emisa in temeiul Decretului-Lege nr.54/1990, insa dupa intrarea in vigoare a Legii nr.507/2002 aceasta autorizatie a mai fost valabila 1 an, perioada in care trebuia sa obtina o noua autorizatie pentru continuarea activitatii dar in baza Legii nr.507/2002... nu s-a mai intamplat asta. Acum primaria poate sa anuleze autorizatia chiar daca si-a pierdut valabilitatea? Respectivul cetatean spune ca cei de la fisc ii aduc la cunostinta ca are de platit o suma de bani.

Alte discuții în legătură

Legislatie privind organizarea si desfasurarea unor activitati pe baza liberei initiative atzunel atzunel care ma poate ajuta explicandu-mi unde pot verifica daca un ordin, o hotarare sau o lege mai sunt valabile.... (vezi toată discuția)
Datorii la bugetul de stat crapul2 crapul2 Buna seara! Va relatez si eu in cateva fraze ,ceva la care va rog un raspuns,daca ma puteti ajuta. In anul 2002 am deschis o autorizatie ... (vezi toată discuția)
Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)