avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castigat procesul,banii nu i-am primit !!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castigat procesul,banii nu i-am primit !!

Buna ziua! Am o mica problema la care caut un raspuns.Am lucrat la o firma si nu mi-am primit banii,am dat firma in judecata,am castigat procesul si trebuia sa primesc banii dar nu am primit niciun ban.Am mers si la un executor si nu s-a mai putut.Firma este inchisa dar pe termen limitat.Deci,daca am catigat procesul,trebuia sa imi primesc banii.Ce pot sa fac in continuare?:)
Cel mai recent răspuns: dragumaria97 , utilizator 21:38, 5 Noiembrie 2014
Este suspendata temporar activitatea firmei? De ce nu a putut executorul sa puna in aplicare sentinta?
A inchis respectiva firma pana in 2015. Nici eu nu stiu de ce nu a reusit sa ma ajute executorul.Unde as putea merge mai departe?
In aceste conditii , puteti solicita executorului judecatoresc suspendarea executarii.

Art. 700 C.proc.civ. : Suspendarea executarii
(1) Executarea silita se suspenda in cazurile in care aceasta este prevazuta de lege ori a fost dispusa de instanta.
(2) Executarea se suspenda si la cererea creditorului urmaritor de catre executorul judecatoresc.
(3) Pe perioada suspendarii executarii, actele de executare efectuate anterior, masurile de executare dispuse de instanta de executare sau de executor, inclusiv cele de indisponibilizare a bunurilor, veniturilor si conturilor bancare, raman in fiinta, in afara de cazul in care prin lega sau prin hotarare judecatoreasca se dispune altfel.
(4) Actele de executare efectuate in ziua solutionarii cererii avand ca obiect suspendarea, fie si provizorie, a executarii silite sunt desfiintate de drept prin efectul admiterii cererii de suspendare si a contestatiei la executare.
(5) Dupa incetarea suspendarii, executorul, la cererea partii interesate, va dispune continuarea executarii, in masura in care actele de executare sau executarea silita insasi nu au fost desfiintate de instanta de judecata ori acestea nu au incetat prin efectul legii.
Executorul mi-a spus doar"nu pot sa va ajut,firma este suspendata temporar''. Asta a fost !
Daca societatea si-a suspendat activitatea, atunci nu are cum sa puna in executare hotararea respectiva.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere - pensie de intretinere copil strainatate Diamandi Diamandi Autoritatea straina care se ocupa de dosarul de executare pentru pensie de intretinere a fostului sot are nevoie de \"legislaţia în domeniul prescipţiei, ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
DacĂ am obȚinut suspendarea executĂrii silite pÂnĂ la soluȚionarea ... Nchi Nchi DACĂ AM OBȚINUT SUSPENDAREA EXECUTĂRII SILITE PÂNĂ LA SOLUȚIONAREA CAUZEI, EXECUTORUL CARE ARE ÎNCUVIINȚARE DE EVACUARE, POATE VENI A DOUA ZI SĂ NE ... (vezi toată discuția)