avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte medici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte medici

Buna ziua!
Ași dori să știu, dacă un medic poate încheia cu un spital, în același timp, atât contract de prestări servicii cât și contract individual de muncă cu timp parțial.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Angajare procesomanul procesomanul Buna ziua, Asi dori si eu o informare in legatura cu munca si anume, prin cate feluri poate fi angajat un cetatean. Eu nu stiu decat de clasicul contract de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, contract individual de munca si contract prestari servicii medici vaspa vaspa Buna seara, Am urmatoarea nelamurire: se poate incheia contract de prestari servicii cu un medic epidemiolog, daca spitalul are deja medic epidemiolog angajat ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate cam_gav cam_gav buna ziua daca un asistent medical a desfasurat activitate in baza unui contract de prestari servicii intr-un spital timp de 2 ani ,dupa care a participat si ... (vezi toată discuția)