avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SANATATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SANATATE

Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad de handicap, conform legii. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Grad de handicap cancer realest25 realest25 Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar ... Hannelore Krista Hannelore Krista Buna seara, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar metastazat, a avut o interventie chirurgicala pe coloana cervicala, are permanenta nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala (cancer) slytuta slytuta Am si eu o problema cu tatal meu. a fost diacnosticat cu cancer in gat limba si bolta palatina. conform calculelor de pe cartea de munca are o vechime de ... (vezi toată discuția)