avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar ...

Buna seara, sotul meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar metastazat, a avut o interventie chirurgicala pe coloana cervicala, are permanenta nevoie de ajutor. A obtinut grad de handicap accentuat. Doream sa intreb daca are drept la insotitor? Nu pot merge la serviciu fiindca are nevoie permanenta de ajutorul meu. Ce pot face? Pot contesta decizia? Multumesc cu recunostiinta!

Alte discuții în legătură

Sanatate realest25 realest25 Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap cancer realest25 realest25 Buna seara. Am 57 ani, sunt salariat si am fost diagnosticat cu cancer pulmonar gradul 3, cu metastaze. Doresc sa va intreb daca pot obtine o incadrare in grad ... (vezi toată discuția)
Stabilirea gradului de handicap Mofir Mofir Tatal meu in varsta de 66 de ani a fost diagnosticat cu tumora pulmonara stanga gradul IV(cu metastaze la celalalt plaman),HTA gradul II,cardiopatie ... (vezi toată discuția)