avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Procedura medierii
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Procedura medierii

Buna seara
Mai exista spete pt care medierea este obligatorie? Ma intereseaza in particular in cazul raspunderii civile delictuale/daune morale.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 21:00, 18 Ianuarie 2015
In aceste cauze nu mai este oblgatorie, dar puteti incerca.
Nu, multumesc (pt raspuns)!
Medierea nu a fost obligatorie niciodata, in indiferent ce domeniu de drept, ci doar procedura informarii privind medierea.
Buna ziua,
Si atunci, Birou-De-Mediator- mai se mentioneaza in invitatia la mediere faptul ca doresti sa-l informezi si asupra aspectelor medierii......- pe langa obiectul spetei supus medierii?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
Ramona24, utilizator
Pentru Birou-De-Mediator : In procesul cu banca pe clauze abuzive , medierea este obligatorie inainte de inceperea procesului? care este pretul medierii?

Alte discuții în legătură

De la data de 1 august informarea asupra avantajelor medierii devine obligatorie Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator În vederea înţelegerii cu claritate de către justiţiabili a aspectelot ce privesc procedura de informare, respectiv momentul în care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie medierea in orice proces civil? ela76 ela76 Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)
Medierea se face si pentru procesele civile deja incepute ? deosebit ? ContSters241026 ContSters241026 In data de : 12.06.2012 Am depus la tribunal cerere de chemare in judecata a fostului angajator,pentru neplata salriilor-neplata concediilor de ... (vezi toată discuția)