avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reclamatie catre Casa de Asigurari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reclamatie catre Casa de Asigurari

Buna ziua!
Din 1 mai sunt in concediu pentru cresterea copilului. Firma la care am lucrat( firma sotului meu:) si ajut in contabilitate) a depus cererea catre Casa de asigurari, pentru recuperarea de la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate pentru concedii si indemnizatii pe lunile februarie, martei, aprilie.
Ultima cerere de restituire a fost inregistrata de catre CA la data de 27.05.2014.
Atunci mi sa spus ca termenul de restituire a banilor este 90 de zile. Dapasind de mult termenul, am contactat casa, dar nu am primit nici un raspuns concret.
Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 24 Octombrie 2014
Puteti fie sa sesizati Casa Nationala de Asigurari de Sanatate , fie sa promovati o actiune impotriva Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
[ link extern ]

adresa : Calea Călărașilor 248, Bl. S19, Sector 3, 030634, București
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recuperare fnuass_2013 dupa termenul de 90 de zile? tasha8708 tasha8708 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu s-a depus cerere de recuperare FNUASS in cele 90 de zile de la data la care a fost concediul medical. Pot depune in ... (vezi toată discuția)
Restituire suma medicale gabriel13 gabriel13 BUNA!Am si eu o intrebare..Am medicale din ianuarie si pana acum am avut in fiecare luna cate un medical si nu am depus cerere de restituire.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative - restituire bani concedii medicale marin raluca marin raluca buna ziua! doresc sa stiu daca angajatorii care nu si-au depus cerere de restituire a banilor pe concedii medicale in termen de 90 zile au sansa de a recupera ... (vezi toată discuția)