avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Funcția de preparator universitar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Funcția de preparator universitar

Salutare! Legea Educatiei nationale prevede ca in termen de 4 ani de la intrarea in vigoare (deci, pana la 9 februarie 2015) absolut toate cadrele didactice din invatamantul superior trebuie sa detina diploma de doctor. Intrebare: daca iti sustii teza de doctorat si diploma de doctor nu vine pana la 9 februarie, te concediaza? Sau este valabila si o adeverinta care sa ateste ca ai sustinut teza, urmand ca ordinul ministrului sa apara mai tarziu? Sau, la fel, am teza sustinuta dar nu mi-a venit inca ordinul ministrului. In cazul in care imi depun cerere pentru concediu fara plata, si ulterior, pana la terminarea concediului, imi apare si diploma, pot sa scap de concediere? Stiam ca in perioada concediului fara plata nu ti se poate desface contractul de munca. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Intrebare privind revenirea din concediul de ingrijire al copilului, cadru didactic universitar, sub incidenta legii len1 / 2011 TarTeodora TarTeodora Buna ziua, Numele meu este Teodora si sunt cadru didactic universitar. Am un baietel nascut in data de 02.septembrie 2013. Speta pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)
Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)