avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Discutii juridice - valabilitate certificat fiscal
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Discutii juridice - valabilitate certificat fiscal

Va rog sa-mi spuneti cat timp este valabil un certificat fiscal emis de Primarie ptr.niste terenuri agricole,in vederea succesiunii.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 15:13, 27 Octombrie 2014
Conform art.112 alin(4) din Codul de Procedura Fiscala, certificatul de atestare fiscala are valabilitate de 30 de zile, iar in cazul persoanele fizice acesta poate fi utilizat pana la 90 de zile de la data emiterii.
daca e vorba de un Certificat fiscal pentru inscrierea terenurilor in CF .... OCPI/ANCPI considera ca e valabil pana in ultima zi a lunii in care a fost emis... (cel putin asa era pana acum 5zile #-o)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)