avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar dare si luare mita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar dare si luare mita

Buna ziua.
Asi dori sa stiu ce decizie poate lua procurorul la urmatorul caz,
-am fost iterceptat
-am fost citat ca martor in citatie
-mi sa adus la cunostinta fapta
Ce se va intampla in continuare?
Cel mai recent răspuns: ripi , utilizator 16:39, 26 Octombrie 2014
aveti calitatea de martor sau de invinuit?
Calitate de invinuit
in cazul acesta vor incepe cercetarile impotriva dvs, urmand ca procurorul sa dispuna trimiterea in judecata sau ordonanta de clasare sau renuntare la urmarire.
Ar trebui sa fiti audiat in calitate de suspect acum.
Daca ati fost inainte audiat in calitate de martor si apoi vi s-a schimbat calitatea, declaratia de martor nu poate fi folosită împotriva dvs. Organele judiciare au obligaţia să menţioneze, cu ocazia consemnării declaraţiei, calitatea procesuală anterioară.

Cand am fost citat nu am vrut sa declar nimic asa ma indrumat avocatul
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
ripi, utilizator

Alte discuții în legătură

Etapele urmarii penale dezca dezca Buna ziua ma adresez dvs in calitate de faptuitor al unei cuze penale. Doresc sa stiu care sunt etapele urmaririi penale? -partea vatamata a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Martor suspect.dreptul avocatului martorului de a depune cereri in faza de urmarire penala CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce parere aveti,avocatul martorului suspect are dreptul de a-si apara clientul care are calitatea de martor dar este suspectat in mod evident ca a comis ... (vezi toată discuția)
Agresiuni din partea procurorilor diicot MihaiAndreiCristian MihaiAndreiCristian Buna seara, am fost citat ca suspect intr-un dosar de trafic si consum de droguri ( nu o sa spun unde si numele procurorilor s.a.m.d) . Ceea ce conteaza este ... (vezi toată discuția)