avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Evitare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Evitare timbru de mediu

Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot castiga in instanta procesele pentru evitare timbru de mediu, si daca da, care este procedura. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 16:10, 26 Octombrie 2014
Sunt instante care admit cererile c au ca obiect obligarea la inmatriculare fara plata taxei de poluare.

Admite actiunea formulata de partea reclamanta S. K. E. dom. in......, judetul Covasna impotriva paratei INSTITUTIA PREFECTULUI JUDETULUI COVASNA - SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR cu sediul in.......

Obliga parata sa procedeze la inmatricularea in favoarea partii reclamante a autoturismului marca OPEL CORSA avand nr. de identificare ...... - fara plata taxei specialeprevazuta de Legea nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule- dupa indeplinirea tuturor celorlalte conditii legale.
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie timbru de mediu Ciprian_st Ciprian_st A reusit cineva sa conteste timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Roland Mindrila Roland Mindrila Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Daca aveti pronuntari sub incidenta LEGII 9/2013 PRIVIND TIMBRUL DE MEDIU va rog sa ne ... (vezi toată discuția)