avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

am 6.5 ha de pamant ,inregistrat in Registrul agricol, am un tractor cu utilajele aferente , doresc sa consolidez si sa extind un depozit de cereale cu fonduri europene . pana acum pamantul a fost intr-o Asociatie , dar, vreau sa- l lucram noi si nu avem unde depozita recolta. eu am 50 ani iar sotul are 51 si am dori sa accesam un fond european nerambursabil pentru a construi spatiu de depozitare pentru grau, floarea soarelui, porumb si orz sau ovaz( depozitul sa aibe 4 boxe)=D>
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:23, 26 Octombrie 2014
Momentan nu sunt publicate ghidurile pentru masurile noului program PNDR 2014-2020. In principiu va puteti orienta pe masura 121 a fostului program pe site:
www.aprdp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa ana_abo ana_abo din ce data se emit facturi cu specificatia taxare inversa pentru cereale? (vezi toată discuția)
Mazarea este supusa taxarii inverse? maryangel49 maryangel49 Am achizitionat mazarea in vederea insammintarii si am primit o factura fara tva in care se specifica taxare inversa.Este sau nu supusa taxarii inverse? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile kriztyy kriztyy am 26 de ani si dispun de 25 ha pamant agricol (prin concesiune)pe o perioada contractuala de 10 ani...nu dispun de utilajele necesare pentru a lucra acest ... (vezi toată discuția)