avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie Anticipata Partiala Barbati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie Anticipata Partiala Barbati

Buna ziua,
Am 63 de ani,o vchime de 32 ani si 9 luni,din care 6 ani si 3 luni Gr.I, 9 ani si 2 luni Gr.a II-a.Pot iesi la pensie partial anticipat?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:13, 26 Octombrie 2014
Nu pensie anticipata sau anticipata partiala.
Limita de varsta la acest moment.
Anii de grupa aduc o reducere cu 4 ani si 6 luni a varstei standard de pensionare.
65-4 ani si 6 luni = 60 de ani si 6 luni conditia de vartsa.
Conditia de stagiu de 35 de ani este si ea indeplinita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata/limita de varsta? ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua! am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ContSters42179 ContSters42179 Pe \"Legislatia muncii.ro\" a aparut editorialul din care redau un citat : La implinirea varstei standard de pensionare [b]sau, dupa caz, la implinirea ... (vezi toată discuția)