Buna ziua,
Vreau sa ma ajutati intr-o problema pe care o am legat de o polita de asigurare:
Pe 16.12.2013 am prins o oferta la o societate de asigurari - Euroins ( a fost o oferta de grup de masini) si am facut o polita RCA cu valabilitate incepand din 13.09.2014. Am uitat dintr-o prostie de aceasta data si am incheiat o alta polita la Allianz Tiriac pentru acelasi autovehicul cu data de start a valabilitatii tot din 13.09.2014. Acum mi-am dat seama de acest lucru si am vrut sa anulez ultima polita RCA, cea la Allianz si sa imi recuperez banii. Practic acum am 2 polite RCA pentru acelasi autovehicul, nu am avut nicio dauna, dar vreau sa anulez ultima polita si sa imi recuperez banii. Ce solutii imi sugerati?
Accident auto
catalintarcea
Buna ziua.
Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)
Anulare polita rca
betulut
sunt agent de asigurari si am emis o polita RCA la ALLIANZ TIRIAC iar in 3 ore de la emitere am realizat ca mai exista o polita valabila pana in decembrie , ... (vezi toată discuția)