avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 010

Buna ziua,

Doresc sa inchid o firma prin dizolvare cu lichidare. In prezent societatea este considerata microintreprindere cu impozit pe venit. Am inteles ca trebuie depusa declaratia 010 .

La punctul F .1. din declaratie, cand se considera data inceperii procedurii si respectiv data de radiere ? Ex : data emiterii hotararii aga de dizolvare cu lichidare, sau data depunerii mentiunii la ORC sau data expirarii anuntului in monitorul oficial ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 19:16, 27 Octombrie 2014
De la data ramanerii definitve a incheierii ORC, iar radierea se constata prin Certificatul de radiere emis de ORC (adica de la data acestui certificat SC e "decedata").

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)