avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce autorizatii am nevoie pentru vanzarea de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce autorizatii am nevoie pentru vanzarea de sandwiciuri?

Buna,

Am un spatiu in centru si in el functioneaza o alimentara as vrea sa fac jumate din el cu preparare de sandwiciuri calde .....am toate codurile caen dar nu stiu ce autorizatii mai imi trebuie si de unde sa incep. Vreau sa vand produse gen hotdog,hamburger.....etc. Ele vor fi ambalate expuse in vitrina gata pentru servire sau as vrea sa ii fac la client pe loc. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi de unde sa incep ??? DSV imi autorizeaza asa ceva in condiitile in care eu am si alimentara in care vand bautura,tigari si altele....

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Schimbare domeniu de activitate(cod caen) vasi49 vasi49 Buna seara,sunt din Bucuresti,am un SRL ,avand ca si activitate principala -prepararea de pizze si paste -,cu livrare numai pentru acasa.Functionez din 1993 si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)