avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de un sfat

Persoana X este vecina cu persoana Y si locuiesc in aceeasi casa dar etaje diferite
Persoana Y este propietar la mansarda. Persoana X este chirias la fostul ICRAL la parter
Persoana Y nu plateste facturile de apa, iar cei de la Apa Nova inchide apa si rezilieaza contractul
La etajul 1 se munta noi proprietari (Z) afla de problema cu apa si discuta cu persoana X sa refaca contractul de apa si instalarea unei conducte noi de apa urmand ca, costurile sa fie suportate de X,Y,Z
X,Z sunt de acord, platesc redeschiderea si inlocuirea conductei iar persana Y refuza
Apa se redeschide, conducta este inlocuita iar persoana X interzice trecerea conductei prin imobilul sale pana cand persoana Y nu se achita de datorii

Persoana Y face sesizare la AFI cum ca ii ieste interzis sa treaca cu conducta prin imobilul persoanei X
AFI someaza persoana X sa ii permita persoanei Y sa treaca cu conducta, iar daca nu, AFI da in judecata persoana X si ii rezilieaza contractul de inchiriere

Ce este de facut, v-a rog ajutor

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament icral (actual afi). 00880189 00880189 Buna ziua! Se da urmatoarea \\"situatie\\" Constructia X (o cladire compusa din 3 apartamente): Parter: - 1 apartament de 60 mp (in proprietatea ICRAL ... (vezi toată discuția)
Specificare camera pt sediul social Radu_RO Radu_RO Buna ziua, As dori sa deschid un srl cu sediul social declarat intr-o casa (p+m) a carei proprietar sunt. Am urmatoarele intrebari: 1. daca contractul ... (vezi toată discuția)
Drept civil sergiu.sv sergiu.sv X,Y parinti ; Z,T copii . Z (unul dintre copii lui X si Y) a cumparat de la Y (parintele acestuia) 1/2 din proprietate cu contract de vanzare cumparare in ... (vezi toată discuția)