avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Specificare camera pt sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Specificare camera pt sediul social

Buna ziua,

As dori sa deschid un srl cu sediul social declarat intr-o casa (p+m) a carei proprietar sunt.

Am urmatoarele intrebari:

1. daca contractul de comodat pt folosinta gratuita, se va face doar pentru o singura camera, atunci sediul social/profesional al firmei declarat la ANAF/Reg Comertului trebuie sa contina obligatoriu sintagma "str x, nr y, mansarda, camera 01" sau doar "str x, nr y". La adresa nu mai exista nici o alta firma declarata si nici nu prevad in viitor 2 firme la aceesi adresa.

2. care sunt implicatiile dpdv al facturilor de utilitati? nu as dori ca firma sa fie implicata in plata impozitelor/utilitatilor/etc, nu doresc deducerea lor pe firma; ce ar trebui specificat in contractul de comodat, in acest sens?

3. daca declar ca desfasor activitate si la sediul social/profesional, nu doar la terti se schimba cu ceva implicatiile de la punctele 1 si 2?

Multumesc frumos pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Radu_RO , utilizator 22:52, 26 Octombrie 2015
Puteți specifica că sediul social va fi la camera x, conform unui releveu al imobilului.
Multumesc pt raspuns.

Deci varianta corecta pentru punctul 1 este sediul social = "str x, nr y, mansarda, camera 01" nu doar "str x, nr y"
Imobilul apare în plan cu parter, etaj și mansardă?
Parter + mansardă
Dacă în plan apare menționată și mansarda, atunci puteți specifica că sediul social este situat la adresa x, mansarda, cam. y.

Alte discuții în legătură

Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)