As dori sa deschid un srl cu sediul social declarat intr-o casa (p+m) a carei proprietar sunt.
Am urmatoarele intrebari:
1. daca contractul de comodat pt folosinta gratuita, se va face doar pentru o singura camera, atunci sediul social/profesional al firmei declarat la ANAF/Reg Comertului trebuie sa contina obligatoriu sintagma "str x, nr y, mansarda, camera 01" sau doar "str x, nr y". La adresa nu mai exista nici o alta firma declarata si nici nu prevad in viitor 2 firme la aceesi adresa.
2. care sunt implicatiile dpdv al facturilor de utilitati? nu as dori ca firma sa fie implicata in plata impozitelor/utilitatilor/etc, nu doresc deducerea lor pe firma; ce ar trebui specificat in contractul de comodat, in acest sens?
3. daca declar ca desfasor activitate si la sediul social/profesional, nu doar la terti se schimba cu ceva implicatiile de la punctele 1 si 2?
Contract comodat
mihapink
Buna ziua,
Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)
Sediu social
Mariralu
Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)