avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmata pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmata pe Facebook

am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani si mie teama de reactile prietenilor si rudelor ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 22:02, 7 Noiembrie 2014
nicotu a scris:

am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani si mie teama de reactile prietenilor si rudelor ce pot sa fac


Doamna, sa clarificam putin: in momentul in care i-ati dat voie sa va vada prin webcam faceati dragoste sau sex cu o a treia persoana ori va masturbati in fata webcamului? Din mesajul d-voastra am inteles ca ar fi vorba despre doua persoane care discutau pe facebook dar expresia "faceam dragoste" nu se potriveste cu legatura prin webcam.
Unu. Inainte. Daca va cere ca in schimbul nepublicarii filmului sa faceti, sa nu faceti ori sa-i dati ceva si puteti dovedi asta (de exemplu cererea e facuta pe facebook sau il inregistrati in timp ce vorbiti cu el) Ii puteti face plangere pentru santaj. Insa daca este prudent va fi greu si sa dovediti ca exista un film.
Doi. Dupa. Dupa ce-l posteaza ii puteti face plangere (acum aveti dovada ca filmul exista iar faptul ca a fost filmat de el poate fi lesne dovedit - pe internet lasam urme - si puteti sa-i cereti daune morale
Ce ati putea face acum? Nu va lasati santajata. Sa stiti ca aceasta este cea mai buna metoda de a scapa de un santajist. Scrieti-i ca ati fost la un avocat caruia i-ati aratat discutia de pe facebook - aceea care s-a finalizat cu webcamul buclucas - si ca daca indrazneste sa faca ceva cu filmul acela o sa suporte consecintele (nu-i spuneti exact ce fel de consecinte, lasati-i imaginatia sa zburde, sugerati-i ca sexul cu colegii de celula poate fi neplacut).
Ah, sa nu uit!
Oare ce voiam sa mai scriu? :-/


Daca aveti dovada faptului ca va ameninta mergeti la politie si depuneti o plangere. Nu se prea intelege ce inregistrari are dar daca erati singura nu scrieti in plangere ca ati fost filmata in timp ce faceati dragoste pentru ca activitatea asta se numeste altfel cand e un singur participant.
Ne masturbam inpreuna pe webcam da eu nu lam vazut pe el dar stiu doar nr de tel.
Participam doar noi doi el ma vedea pe mine eu nu il vedeam doar il auzeam si a inchis contu de facebook dar stiu nr de tel la care nu mai raspunde se pare ca la schimbat si are alt numar de tel da cred ca are mai multe conturi de facebook filmele exista ca m ia trimis pe privat imagini
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
@nicotu
Bine. E clar acum ca nu este implicata si a treia persoana. Insa nu ati scris daca va pretinde sa dati, sa faceti sau sa nu faceti ceva in schimbul abtinerii lui de la postarea filmarii. De ce vrea sa o faca publica? Ce doreste sa obtina?
Nu doreste nimic pur si simplu vrea sa le puplice sunt multe filme si eu sunt pusa in situati foarte jenante

Alte discuții în legătură

Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Video rusinos al unei minore postat pe facebook fara acordul ei! Iulianvdv Iulianvdv Salutari cu respect tuturor , Problema este in felul urmator , o buna prietena de a mea a patit un lucru foarte grav si rusinos zic eu , si cred ca se ... (vezi toată discuția)