avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate libera circulatie a romanilor in strainatate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

libera circulatie a romanilor in strainatate

Ce ziceti de noua lege privind regimul liberei circulatii a romanilor in strainatate?
Prevederile acesteia s-au pus in aplicare de la 1 august....pe cand art 54 prevede ca legea va intra in vigoare la 6 luni de la publicare in monitorul oficial???
Mi se pare cel putin abuziv..
Cel mai recent răspuns: apdeit , utilizator 15:14, 20 August 2005
mie mi se pareau doua lucruri diferite. adica, legea de care vorbesti tu nu prea are legatura cu ce se intampla acum la frontiera. pentru suspendarea pasapoartelor ca acum, e aplicabila o ordonanta de guvern.

insa, cercetez, pentru ca daca ai dreptate ar fi cel putin interesant sa auzim explicatii :-)
Asa e.Ai dreptate.
M-a debusolat programul legislativ de pe calculator (cu actualizari la zi)?? care imi arata ca ordonanta veche este abrogata de aceasta lege...
Si mai platesc si abonament..
Ce program legislativ folosesti?
Curiozitatea :)
sintact. E f. bun. Nu stiu ce s-a intamplat acum.
madalyna
Multumesc Madalyna

Alte discuții în legătură

Salut ! am și eu o întrebare , daca am domiciliul în spania ... Granceamihaita97 Granceamihaita97 Salut ! Am și eu o întrebare , daca am domiciliul în Spania și numai am nici un act de acolo ,m.am întors în țară,mi am redobândit certificatul de ... (vezi toată discuția)
Pasaportul romanesc... vdc vdc O cetateana Moldoveanca casatorita cun cetatean Romin are dreptul sa-si faca pasaportul romin dupa sot? (vezi toată discuția)
Legislatie privind organizarea si desfasurarea unor activitati pe baza liberei initiative atzunel atzunel care ma poate ajuta explicandu-mi unde pot verifica daca un ordin, o hotarare sau o lege mai sunt valabile.... (vezi toată discuția)